Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

Szexi tanárnős sztori

0 views
0%

A nevem Péter, a középiskolában, második osztályos tanuló vagyok. Mit mondhatnék, félig abban a korban, mikor már nagyon érdekeltek a nők, valamint félig abban mikor sok lehetőségem nem volt egy igazi szexuális kalandra. A szüleimmel egy 3.emeleti, 3 szobás panelben éltünk. Nem voltunk kő gazdagok, de nem is számitottunk szegénynek. Amolyan középosztály. A szüleim jól kerestek, mindenem megvolt amit csupán kívánhattam. Ahogy telt az idő egyre jobban foglalkoztatott a szexualitás, képzeletben általam ismert nőkre, netes pornóra maszturbáltam, továbbá egyre komolyabb, valamint komolyabb perverz fantáziáim lettek. Történt egy július végi hétvégén, hogy a szemközti ház második emeletére egy nagyon szemrevaló nő költözött. A lecke után az ablakból bámészkodva sok esetben láttam, ahogy jön megy a szemközti lépcsőházból. Na meg esténként, simán beláttam hozzá. Nagyon csábító volt, kb 170 magas, 30 körüli, félhosszú sötét barna haj, olyan bájos arcal, hogy az ember majdnem mesefigurának nézte.

Egy elképesztően kerek fenékkel, ezen kívül pont tenyérbe való hegyes cicikkel. Sok esetben láttam szemüvegben, továbbá feltünt még a szépség folt is a hihetetlenül erotikus szája bal felső sarkánál. Jellemzően este 9 környékén tusolt, nekem pedig már napi rutinná vált, hogy az apám fényképezőjével csináltam róla fotókat, miután végzett a tusolással. Az egyik este észre vettem, hogy a fürdő köntösét a nappaliban hagyta, ezen kívül a függöny sem volt behúzva rendesen. Semmiért sem szalasztottam volna el az alkalmat csupán vártam, valamint vártam, hogy ez a gyönyörű nő végre kilépjen a fürdőszobából, ezen kívül lencsevégre kapjam. Türelmesen vártam, továbbá milyen jól tettem, belépett a szobába anyaszült meztelen, a farkam rövid idő alatt megmerevedett. A nő pedig lefeküdt az ágyra, ezen kívül masztizni kezdett. Egy pillanatra meg is feledkeztem a fényképezőről, de amiatt sikerült egy-két pillanatot elkapnom. Egyedüli szó jutott eszembe: tökéletes. Attól fogva amikor csupán lehetőségem volt, maszturbálás közben, a fotókkal a kezemben rá gondoltam. Egyre csak azon járt az agyam, hogyan tudnék közel kerülni hozzá. Java részt ezzel telt a nyár, s mikor eljött a szeptember a suli kezdés, az első nap az igazgató sétált be hozzánk, szigorú de igazságos férfi.

Srácok, kívánom nektek bemutatni az újabb irodalom pedagógusnőt. Fogadjátok tisztelettel, ezen kívül viselkedjetek normálisan vele. Különben nem fogok spórolni az igazgatói intőkkel. Bemutatom Kovács Szilvia pedagógusnőt.

Nem véletlen figyelmeztetett az igazgató, volt egy-két osztálytársam aki magasról szart mindenre. Ott esett le az ország mikor megláttam a pedagógusnőt, akit minden este megszoktam lesni. Ahogy besétált a farkam már ágaskodni is kezdett, mivel én már láttam pucéran. A többi srác is begerjedt rövid idő alatt, folyton róla beszéltünk, hogy mit, hogyan, hányszor, milyen mocskosan csinálnánk vele. Így teltek a hetek. Az egyik nap tesi volt az utolsó óránk, továbbá annak végeztével még fel sétáltam a tanterembe a táskámért, ahogy befordultam a folyosón megláttam, hogy az a egy-két srác valamit felír a faliújságra. Ahogy közelebb sétáltam már rohantak is. A faliújságon pedig ez állt: Megduglak Szilvia. Kissé lefagytam a látványtól, abban a pillanatban a gondnok lépett a folyosóra, én pedig ott álltam a faliújság előtt. A gondnok még láthatta az elrohanó srácokat, törölte volna le a táblát de abban az esetben Szilvia pedagógusnő is kilépett az egyik teremből. Mikor meglátta teljes mértékben elpirult, szóhoz sem jutott. A gondnok rám nézett, valamint azt mondta irány az igazgatóhoz. Szilvia szúrósan nézett rám, azt hitte én voltam. Az igazgatónál a gondnok megvédett, viszont számon kérték rajtam, hogy ki tette.

Én nem vagyok besúgó.
Áruld el különben most hívom a szüleidet, ezen kívül egy figyelmeztetővel mehetsz haza.
Nem, amiatt, hogy utána engem szivassanak.

Ilyenkor Szilvia felém fordult, így szólt.

Nekem elárulod négyszemközt?

Az az erotikus hang te megfelelő ég, csupán az járt a fejemben milyen kéjjesen nyögdécselhet. Szerencsémre farmerom volt rajtam, valamint reméltem nem látják meg az álló farkam.

Átgondolom, nem akarom, hogy ezzel szivassanak.

Egyikük sem akarta nagydobra verni elvégre csupán négyen tudtunk róla plusz az elkövető egy-két srác. Haza felé sétáltam, már befordultam az utcánkba, mikor Szilvia utánam szólt.

Várj meg Péter. Na, átgondoltad?
Nem igazán

Abban az esetben 4-5 környékén gyere át hozzám, úgyis szemben lakunk, valamint megbeszéljük.
Erre természetes módon igent mondtam.

El is érkezett a 4 óra, negyed 5, de nem tudtam mit tehetnék.
Mindegy, átmentem.
Kaputelefonon felcsengettem, ezen kívül ismét az a szexi hang szólt bele.

Gyere már vártalak.

A másodikra érve, résnyire nyitva volt az ajtó, levert a víz, továbbá keményedett a farkam. Közelebb érve már nyilt is az ajtó.
Ott állt előttem az a gyönyörű nő. Valahol még dolga lehetett, mert úgy tűnt, mint aki most ért haza. Fekete magassarkú, fekete combfix, fekete szűk szoknya, fehér blúz volt rajta ami olykor olykor bepillantás engedet napbarnított melleire. Beinvitált a nappaliba, valamint narancslével kínált. Majd leült velem szembe, karcsú lábait keresztbe téve. Nem volt hosszú műkörme, sem tetovált szemöldöke, egy igazi természetes szépség akire annyit hokiztam.

-Szóval elárulod?
Ha megteszem mindenki engem fog szivatni.
Nézd, amiatt releváns, hogy kiderüljön, mert ha nem, abban az esetben több ilyen eset is lesz. Gondolom ezt te sem szeretnéd?!

Nem kívánom, de a pedagógusnő csupán napi egy orát van velünk, én meg mindíg hallgathatom.

Megértelek, abban az esetben, hogy döntesz?
Nem kívánom elmondani, ha még lesz ilyen úgyis kiderül.

Ilyenkor láttam, hogy kissé megváltozott a tekintete.

-Rendben, abban az esetben holnap számíts egy intőre. A szülői értekezleten pedig keresni fogom a szüleidet.

Ilyenkor futott át az agyamon,(- Hogy mi van?! Nem is csináltam semmit, ezen kívül még én kapok intőt. Úgy éreztem igazságtalanul hozott ebbe a helyzetbe. Én is férfiasabb lettem majd így szóltam.

Nem lesz semmilyen árulkodás. Nem lesz semmilyen intő. Nem lesz semmilyen beszélgetés a szüleimmel. Különben…

Különben mi?
Kérdezte meglepődve, de már nem a kis középiskolást látta bennem. Végig nézett rajtam. Tetszett neki ahogy kiállok magamért.

Különben, van egy-két fényképem a pedagógusnőről, amin ez a nappali látható, valamint ahogy a pedagógusnő hagyat fekve szét tett lábbakkal a melleit harapdálva maszturbál. Ez is fel kerülhet a faliújságra.

Teljes mértékben elfehéredett köpni-nyelni nem tudott. Hosszú másodpercekig megsem szólalt csupán nagyokat nyelt, valamint sóhajtott.
Rossz volt így látni, sarokba szorítva, de mégsem hagyhattam magam. Tudtam, ha többet akarok cseleznem szükséges még.

Ha ezt megbeszéltük abban az esetben én megyek is haza.

Alig hagyta el a száját, hogy rendben, máris utánam szólt.

Mi lesz a képekkel?

Tudtam, hogy innentől már megfogtam.

Senki nem látja őket a faliújságon. Ígérem. Nem is szükséges jobb jegyet adni, mert megfelelő tanuló vagyok.

Péter, abban az esetben mond meg, hány darab van?
Hogyan kaphatom meg őket?

Kb 15db fotó. Mit ajánl fel nekem?

Tudta mire megy ki a játék nem is húzta az időt.

Ha fotóztál, abban az esetben nyilván tetszem neked. Szeretnél közelről is megnézni?

Már a kérdésre felállt a farkam. Remegtem az izgalomtól.

Igen, kívánom megnézni.

Szó nélkül behozott egy konyhaszéket, továbbá arcom megsimogatva, végignézett rajtam. Bizonyára kiszúrta az álló farkam, mert jót mosolygott mikor ott volt a tekintete. kiengedte a haját, valamint leültetett. Megfordult, Kb másfél méterre lehetett tőlem ahogy neki dőlt a nappali falának, oldalra inverz arcal elkezde kigombolni a blúz, melltartó sehol. Rövid idő alatt előkerültek a hegyes kerek alma méretű mellei. Ledobta a blúzt a földre, majd megfordult. Hátra lépett kettőt, összezárt lábakkal lassan húzta le a szoknyáját. Végig látható volt a karcsú lábain a combfix, de nem állt meg. Csupán húzta tovább, kilépett belőle, kis terpeszbe állt miközben rendesen bepucsított. A szemem elé tárult majdnem minden. Egy kis előfolyásom ilyenkor már volt, de edzésbe voltam napi kétszer így nem élveztem bele a gatyámba. Nem bírtam magammal, két kézzel megérintettem. Nagyon bársonyos puha bőre van, azon az elképesztően formatervezett feszes seggén. Mire rám szólt.

Arról volt szó, hogy csupán nézed.

De tudtam ez itt most nem állhat le.

15db fotóm van. Nem fogom 15ször beérni egy vetkőzéssel.

Rendben

Kissé csalódottan, te tudta, hogy itt most nem ő diktál.
Ismét egy óriási pucsítás, ahogy leveszi a fekete csipke tangát. Megint megérintem, a kezeimmel simogatom, ezen kívül csókolgatom a seggét. Kis sóhajt hallottam amiről annyit ábrándoztam. Egy pillanatra libabőrös is lett, erre mégjobban behajol már teljes egészében ott van előttem a teljes mértékben kiborotvált gyönyörű pici puncija. Hátra nyúl, kezével széthúzza az ajkait. Bizonyára rá is izgatóan hatott, mert némi nedvesség megcsillant rajta. Majd rám parancsol:

Nyald ki a pinám!

Nem kellett kétszer mondani, rövid idő alatt neki estem, úgy nyaltam, mint paraszt a fatálat.
Kéjjes hangon ismét:

Lassíts, Tolt be a nyelved néhányszor, nyald körbe. Aztán a csiklómat kezd el nyalni, finoman szívd meg néha egy kicsit.

Egyre szaporább volt a légzése a sóhajok egyre kéjjesebbek, továbbá hangosabbak voltak. Ezt érzéki láb remegés, továbbá intenzívebb nyögések kísérték. Az a finom kis punci teljes mértékben nedves volt már a combján folyt le. Végül már a csipővel is belemozgott. Hátranyúlt, magáb ahúzta a fejem. Alig kaptam levegőt az orrom teljes mértékben benne volt abban a édes kis puncijában. Mire egyszer csupán nagyokat rándult, szinte összeesett, hangosan felnyögött, elélvezett, ezen kívül tele spiccelte a számat. Az utolsó cseppig megittam. Nyalni nem engedett tovább alig állt a lábán, remegve oda vonszolta magát a sarokágyhoz, ezen kívül hanyatt fektüdt arra a vastagon, párnázott karfára. A feje a föld felé lógott. Elkezdtem levetkőzni, a farkam tulajdonképpen előugrott a gatyámból. Olyan 10másodpercen belül ott álltam felette álló farokkal. Még pihegett amikor elkezdtem simogatni a combjait, a csipőjét a melleit. Majd végig is nyalogattam, csokolgattam azokat. Megtette a hatását, mert mire feleszméltem már az arcával simogatta a farkamat, teljes mértékben bevette a golyóimat a szájába. Végig nyalta a farkam. Majd mélyen a szemembe nézett, valamint ismét rám parancsolt.

Keféld meg a szám.

Kinyitotta a száját, lassan toltam befelé a 17cm-es farkam, csupán csodálkoztam, te megfelelő ég mindjárt eltünik az egész. Félúton megálltam, valamint ki be húzogattam, már éreztem, hogy itt nekem már nincsen sok hátra. Erre eltolt az arcától,ismét mélyen a szemebe nézett a farkam alól majd így sźólt.

Péter, a faszt akarom a torkomban érezni. Ilyenkor megint felig ki be rakosgattam. Ő megunta, rövid idő alatt hátranyúlt megmarkolta a seggem, ezen kívül tövig magába rántotta, a farkam hegyével majdhogynem éreztem a gégéjét. Tíz, tizenötször lenyomtam a torkán. Mire tele élveztem a száját. Megvárta amíg lecsillapodok. Lenyelte az összeset. Majd tisztára szopta a farkam, kihúztam a szájából. Mosolyogva rám néz:

Látod Péter, így szükséges rendesen szájba baszni egy nőt.

Felkelt, leültetett a fotelbe. Ő pedig lefeküdt az ágyra. Lábait teljes mértékben széttárta amelyek egy szexi tűsarkúban végződtek.

Akkor most megmutatom amiben megegyeztünk. Amit látni akarsz. A szemembe nézett miközben elkezdte magát izgatni. Simogatta a testét, megújjazta magát, nyalogatta a mellbimbóját végül elkezdett játszani a csiklójával. Felváltva nézett a szemembe, ezen kívül a farkamra, hogy vajon mikor lesz újra harcra kész. Ismét kéjjes sóhajok nyögések. Erre már a farkam is ébredezett. Ahogy csinálta ismét apró rezzenéseket fedeztem fel rajta. Ez beindított. Bementem hozzá az ágyba, fölé térdeltem, továbbá tövig a szájáb nyomtam a farkam. Minek következménye képpen rövid idő alatt akció kész lettem.

Péter, nyalj ki még egy picit, ujjazz meg közben.

Mi tagadás, kérése számomra parancs volt.
Ahogy ki be járattam az újjam, ezen kívül a gyönyörtől már rendesen mozgott a csípője. Sűrű nyögések kiséretében. Nem akaratlagosan de a fenekét is megujjaztam. Meglepődtem, mert mintha mi sem történt volna mozgott tovább. Aztán szó szerint elnyögte a következőket.

Mostmár basszál meg. Ráfeküdtem, tűsarkúban végződő lábaival össze kulcsolta a derekam, valamint a selymes combfix szorításában ismét lassan magába húzott. Dugtam így egy darabig, de mivel az előbb mentem el így jól álltam. Gyorsítottam a tempón. Nagyon élvezte, átkarolt, ezen kívül a fejem a mellére húzta amit ki sem vettem a számból,amíg újra nem éreztem a közeledő orgazmusának remegésekben, továbbá immár majd hogy nem sikolyokban kitörő hangját. Hatalmasat élvezett, ismét spriccelt, melyet nem akartam veszni hagyni, de újra magába húzott, hogy elnyújtsa az orgazmusát.

Eszedbe se jusson kivenni. Ezt a faszt még érezni akarom a méhszájamig.

Így maradtunk egy ideig. Megvártam amíg megnyugszik, mert elég erőtlennek tünt már. Kis idő elteltével így szól.

Tudom, hogy te még kemény vagy, de bennem most nem sok az erő. Éreztem, hogy a seggem is megujjaztad.

Igen, bocs, nem volt szándékos.

Hát tudod, szerintem most nem lennék képes kivédeni egy anális támadást.

Megfogta az arcom szájon csókolt, aztán kezében tartva az arcom mélyen a szembe nézett.

Péter, kicsit tágíts ki, finoman kezd. Ujjaz meg mindkét lyukam. Aztán ha kész, kúrjál seggbe.

Honnan tudom mikor van kész?

Tudni fogod.

Hanyatt feküdtem ráült az arcomra.

Felváltva nyalogasd a pinám, ezen kívül a segglyukam, közben tágítsd az ujjaddal.

Így is tettem. Eleinte kissé kellemetlen lehetett neki, de nagyon vigyáztam rá. Hagytam, hogy ő diktálja a tempót. Fokozatosan ki is tágult a feneke. Majdhogynem már tocsogot a nyálban, továbbá a saját nedvében. Úgy éreztem itt az idő. Kimásztam alóla mögé térdeltem. Mindketten kis terpeszben. Hátra nyúlt, továbbá a nyakába húzta az arcom. Beigazítottam a farkam, valamint elkezdtem tolni, miközben a melleit markolásztam. Fájdalmasnak hangzó nyögések közepette, egyre beljebb nyomtam.

Told be a faszod tövig, kicsit fáj, de rohadtul élvezem.

Ekkorra már én is bőven feloldódtam, valamint ha ő megengedte magának, hogy vulgáris legyen, abban az esetben én miért ne.

Ezt akarod? Te gecinyelő kis kurva.

Igen, igen,igeeen. Basszál meg rendesen.

Most én parancsoltam rá. Maszturbálj, esetleg különben az egész suli tudni fogja, mennyire fasz mániás vagy. Gyorsult a tempó, valamint ahogy magának csinálta, nem is kellett sok neki, nekem sem, mert szorított rendesen. Egy-két percel a későbbiekben egyszerre mentünk el. Tele élveztem a segglyukát. Annyira erőtlen lett, hogy már nem várta meg amíg végig lüktetek benne. Ahogy elélvezett hasonfekve, szétett lábakkal, mozdulni sem tudott. Hangsúlyozom nem volt utolsó látványnak ez sem. A spermám folyt ki abból a finom kerek seggéből. Kielégült kéjjes halk hangon csupán annyit mondott.

Kár, hogy nincsen itt a fényképeződ, lefotózhatnád ahogy folyik ki belőlem a forró spermád.

Miért akarod, hogy lefotózzam?

Hogy megzsarolj vele amikor csupán akarod.

Az érettségiig összejártunk. Sőt, még azután is. Nem is érdekeltek a korombeli csajok. Ilyet egyiktől sem kapnék.

From:
Date: december 12, 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük