Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

Mindent bele nászéjszaka

0 views
0%

Ugye, eme történés a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csupán vendégek voltunk az esküvőn, ezen kívül az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a Magyarország gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes miliőben az emberben több lesz a szexuális vágy, amit az „idegen” hely varázsa, ezen kívül a lagzin elfogyasztott alkohol csupán tovább fokoz.

Már többször voltunk meglátogatni barátom, Karesz testvérét, ezen kívül többször is aludtunk már ott. Visszagondolva ott voltak a szeretkezéseink a legvadabbak és a legszenvedélyesebbek. Kareszt is megőrjíti valahogy a hegyi levegő.
Az esküvőn szerencséje volt a párnak, kifogták a vénasszonyok nyarát, így napközben meleg volt, nem volt baj hogy egy ujjatlan ruhában voltam. Éjszaka pedig egy hatalmas étteremben volt a mulatozás, következésképpen megint nem volt problémám a hőmérséklettel. Némi alkohol egyfogyasztása után egyre jobban elkalandoztak a gondolataim a vad szex irányába, miközben néztem a barátomat, ahogy táncol (én nem vagyok egy nagy táncos, így inkább kihagytam).

Karesz, mivel hogy a húgocskáját elvették, az enyémnél jelentősebb mennyiségű piát ivott meg. Szeretem, mikor be van csiccsentve, olyankor sokkal vadabb az ágyban. A gondolataim is ekörül jártak, amikor a menyasszony megzavarta a pajzán elmélkedésemet, továbbá szólt, hogy nyugodtan aludhatunk az ő házukban, ők úgyis ott alszanak az étterem szállodájában. Ennek csupán örülni tudtam, hisz így nem a Karesz anyukája melletti szobában szükséges lennünk, ami nem lett volna a legélvezetesebb.

Ide is adta a lakáskulcsot, amit a biztonság kedvéért kivittem a kocsiba. Elkértem Karesztől az autó kulcsait, továbbá elindultam. Kint iszonyúan hideg volt, a benti meleghez mérten majdhogynem fájt kinn lenni. A kocsi pedig körülbelül 100 méterre állt az étteremtől.
Gondoltam, hogy a visszafelé útra inkább felveszek valamit. Behajoltam a csomagtartóba, ezen kívül elkezdtem kutakodni, amikor hirtelen valaki végigsimított a lábaim közt. Ijedtem fordultam meg, de megnyugodva láttam, hogy a barátom az.
Elmondtam neki, hogy mit mondott a testvére, továbbá ő is elég feldobottnak nézett ki a hír hallatán. Megkérdezte, hogy minek mentem ki, ezen kívül hogy most mit csinálok:

  • És mit keresel?
  • Egy felsőt, mert hideg van. Mire visszaérek, megfagyok.
  • Fázol? Pedig bent nem úgy néztél ki, mint aki annyira fázni fog kinn.
  • Ezt honnan veszed?
  • Ismerlek már annyira, hogy tudjam, amikor ilyen arcot vágsz, abban az esetben egy kiadós kis dugásra gondolsz. Igazam van?

Nevetve mondtam, hogy igen, mire ő magához húzott, valamint megfogta a mellem. Magához szorított, aminek következménye képpen megéreztem, hogy kőkemény a szerszáma. Elmosolyodtam, valamint elkezdtem simogatni. Már éppen ott tartottam, hogy lehúzom a sliccét, mikor a fülembe súgta:

  • Ne itt. Várd meg amíg, hazaérünk.
  • És az mikor lesz?
  • Hát, most egy óra van – mondta, miután megnézte az óráját. Bírj még ki kb két órát.
  • De hát még anyukádat is el szükséges vinnünk.
  • Tudom kicsim, de majd sietünk. Pofátlanság lenne pont nekünk lelépni ilyen korán.

Ezt követően álltunk még kinn egy kicsit, meg kellett várnunk, amíg Karesz megnyugszik, hiszen dudorodó nadrággal csupán nem mehetett vissza mulatni. Visszamentünk, én pedig leültem egy üveg jóféle bor társaságában, továbbá tovább keringtek az agyamban a perverzebbnél perverzebb gondolatok. Aztán hatalmas soká megjelent Karesz az anyukájával, valamint mondta hogy indulunk haza. Majdhogynem nem is hittem a fülemnek, annyira megörültem neki. Beültünk a kocsiba, továbbá rapid módon hazavittünk barátom anyukáját. Sokáig integetett, továbbá kiabált, hogy vigyázzunk magunkra, óvatosan haladjunk, satöbbi Persze ő nem látta, hogy amíg az egyik kezemmel a barátom lábára hajolva bőszen integetek, addig a másikkal már a gatyáját bontogatom.

Aztán végre elindultunk, én pedig nekiálltam kényeztetni Kareszt. Elsőként egy kis nyálat csorgattam a nyelvemről a farkára, majd hátrahúztam rajta bőrt, továbbá bekaptam tövig. Erre egy nagyot sóhajtott, továbbá mondta, hogy csupán óvatosan, hisz gondoljak arra, hogy ivott is, továbbá így, hogy közben leszopom, igazán nehéz lesz épségben hazavezetnie a kocsit. Így kissé óvatosabban, csupán a nyelvemmel játszottam vele. Már hazaértünk, de nem akartam abbahagyni, amit elkezdtem.

Így mikor megállt a kocsi, abban az esetben kapcsoltam rá igazán. Bekaptam a makkját, továbbá megfelelő erőteljesen elkezdtem szívni, miközben a nyelvem permanensen járt, valamint a kezem sem tétlenkedett, bőszen járt fel, ezen kívül le. Nem is kellett túl sok idő, valamint Karesz telelőtte a számat. Élvezettel szívtam ki belőle az utolsó cseppet is. Aztán elraktam szépen, felhúztam a sliccét, kinyitottam az ajtót, valamint elindultam a ház felé, mintha mi se történt volna. Aztán mikor az ajtóhoz értem, eszembe jutott, hogy milyen ostoba vagyok, ugyanis a kulcsot az autóban hagytam.

Így elindultam visszafelé, továbbá láttam, hogy a barátom a csomagtartóban matat. Odamentem kíváncsiskodni, de azt mondta, hogy menjek be, valamint öltözzek le, csupán egy bugyit hagyjak magamon. Bementem. Hálistennek nem kellett megágyazni, az már kész volt. Leöltöztem, valamint éppen feküdtem volna le, amikor eszembe jutott, hogy még a délelőtt adtam Karesz tesójának egy üveg bort, hogy rakja el a hűtőbe.

Kiszaladtam érte, kibontottam, belekortyoltam, valamint visszamentem. Éppen bebújtam az ágyba, amikor Karesz bejött. Egy kis csomag volt nála, amit lerakott az ágy melletti asztalra. Hiába kérdeztem a csomag kilétéről, hajthatatlan volt, ezen kívül nem mondta el. Ehelyett ledöntött az ágyra, széttárta a lábaimat, ezen kívül bugyin keresztül elkezdett nyalni. Felsóhajtottam, valamint arra a pillanatra gondoltam, amikor majd a tüzes nyelve hozzáér a csiklómhoz.

Észrevette, hogy mire vágyom, majdnem olvasott a fejemben. Ahelyett, hogy levette volna, letépte rólam a bugyit. A csodálkozásra sem hagyott időt, fejét rögtön a lábaim közé fúrta, bekapta a csiklómat, továbbá megfelelő erőteljesen megszívta. Remegtem a gyönyörtől. Aztán erős nyelvcsapásokkal kényeztette, miközben szép lassan bevezette az egyik ujját. Amilyen lassan becsúsztatta, olyan lassan húzta ki is, hogy teljes erőből, rapid módon tudja belémnyomni. Éreztem, hogy ha ezt még egyszer-kétszer megcsinálja, nem fogom tovább bírni.

De ehelyett kivette, ezen kívül belémnyomta a másik ujját. Mikor az is síkos lett a bő nedveimnek köszönhetően, mindkettőt belémnyomta, ezen kívül betolta míg csupán tudta. Aztán várt. A nyelve hegyével apró köröket írt le a csiklóm környékén. Azt hittem megőrülök a vágytól, minden porcikám kívánta. Majdhogynem óráknak tűnő másodpercek után hirtelen taktikát váltott. Nagy sebességgel kezdte el pergetni nyelvét a duzzadó csiklómon a kezét pedig nagyon rapid módon járatta bennem.

Majdhogynem nem is volt időm kiélvezni a helyzetet, az orgazmus elemi erővel tört rám. Elélveztem, valamint majdnem sikítva adtam át magam a gyönyörnek. Ahogyan kihúzta az ujjait a még mindig összehúzódó lyukamból, valamint felült, én is felültem, ezen kívül levettem az összes ruháját. Azt gondoltam, hogy ismét meg szükséges kicsit dolgoznom a farkát, de az már állt. Gyönyörű volt, mint mindig.

Teljes mértékben normál méretű, vastag, ezen kívül eres. A csodálattól mosolyogva húztam végig rajta a kezem. Megcsókoltam, majd lefeküdtem, ezen kívül vártam, hogy magáévá tegyen. Ám ő felállt, odaadta a borosüveget, továbbá mondta, hogy most igyak, mert elég soká lesz rá lehetőségem, ezen kívül eléggé meg fog izzasztani. A rám váró izgalmakra gondolva megfelelő nagyokat kortyoltam.

Mikor letettem, ő belenyúlt a titokzatos csomagba, valamint elővett egy-két kötelet, amikkel a kezemet odakötözte az ágyhoz a fejem felett. Érzékien megcsókolt, majd elkezdte nyalogatni a fülemet. Aztán szépen haladt egyre lentebb, amíg el nem ért a mellemhez. Elsőként körbecsókolta őket, aztán pedig a mellbimbómmal kezdett el játszani. Bevette a szájába, valamint el kezdte harapdálni, ezen kívül szívni. Isteni emóció volt, libabőrös lettem tőle. Míg a szájával izgatott, a makkjával elkezdte dörzsölni a csiklómat. Nagyon felizgatott, továbbá alig vártam már, hogy megfelelő keményen megdugjon. Hálistennek nem is kellett rá olyan sokáig várni.

Mikor befejezte a mellem izgatását a lábaimat a nyakába rakta, rámhajolt, valamint szép lassan belémhatolt. Mindketten felnyögtünk a csodás érzéstől. Karesz tövig belémnyomta a kőkemény farkát, valamint elkezdett körözni a csípőjével. Imádom, amikor tövig bennem van, ezen kívül módszeresen dörzsöli a farkával a hüvelyem falát. Mesterien ért hozzá, hogy valakit a hetedik menyországba repítsen. Egyre gyorsabban dugott, valamint egyre keményebben. Éreztem, hogy a nedveim már a fenekemen folynak. Aztán hirtelen kiszállt belőlem, továbbá a farkát a számba adta. A mellkasom felé térdelt, továbbá elkezdte megdugni a számat.

Egyre közelebb, ezen kívül közelebb jött, amíg be nem tolta tövig. Aztán kivette, valamint a fejem felé térdelt, miközben a puncimat nyalta. Bevettem a farkát a számba, ezen kívül vártam, hogy mozogjon. Ő pedig nekiállt, valamint szó szerint szétkefélte a számat. Úgy nyomta bele, mintha csupán a puncimba tenné. Egyre gyorsabban, továbbá gyorsabban lökte belém, miközben hevesen nyalt. Egyre csak hörgött, tudtam, nem bírja már sokáig. És igazam is volt.

Egyszercsak tövig benyomta, továbbá nem mozdult, csupán rángott, miközben a farkából előtört az isteni nedű. Kissé nehézkesen nyeltem le, mert a farka túl mélyen volt. Ki is folyt a számból. Mikor kivette, még térdelt felettem egy ideig, hogy letisztogathassam. Mikor ez megtörtént, odajött, továbbá eloldozott. Mondta, hogy álljak négykézláb. Ő egy kis nyálat csorgatott az ujjára, továbbá a fenekemre, majd szép lassan elkezdte benyomni az ujját. Lassan haladt, milliméterről-milliméterre.

Mikor benn volt az egész ujja, elkezdett vele körkörös mozdulatokat leírni, aztán rámhajolt, ezen kívül a másik kezével a csiklómat kényeztette. Szépen finoman dörzsölgette, hogy a fenekemben folyó dolgokra is tudjak koncentrálni. Aztán mikor úgy gondolta, hogy készenállok, a titokzatos csomagból előkerült egy síkosító. Bekente a farkát, a fenekemhez illesztette, valamint belémhatolt. Finoman, óvatosan, de mégis határozottan tolta be. Felszisszentem, kicsit kellemetlen volt. De ő belémnyomta, ezen kívül várt. Várt, hogy hozzászokjak. Ismét rámhajolt, továbbá ismét a csiklómat kezdete el izgatni. Nagyon élvezetes volt, hiszen éreztem, hogy a farka bennem lüktet, valamint tudtam, hogy nagyon élvezi a szűk kis lyukamat. Bele is súgta a fülembe:

Nagyon szűk, esetleg Kicsim! Nagyon élvezem. És majd te is nagyon fogod élvezni, mikor szétduglak.

Ezt követően neki is látott, hogy módszeresen megkefélje a seggem. Élveztem, ahogy egyre jobban tágulok, továbbá egyre jobban élvezem, ahogy belémlöki a farkát. Élveztem, ahogy nyög, ezen kívül élvez.
Mikor teljes mértékben kitágultam, rákapcsolt. Majdnem felnyársalt a farkával, továbbá nagyon kemény mozdulatokkal lökte belém. Majd belemarkolt a hajamba, ezen kívül hátrahúzott. Isteni volt, ugyanis ilyankor nem vetek meg némi fájdalmat sem, csupán növeli az élvezeteket. Csupán dugott, továbbá dugott, továbbá a farka lüktetéséből meg a száját elhagyó hangokból tudtam, nincsen már sok. Én is
az orgazmus kapujában álltam bebocsátásra várva. Egyre jobban ziháltunk, valamint élveztük egymás testét. Még körülbelül öt másodpercig kellett volna folytatnia, mikor kivette belőlem. Nem értettem, ezen kívül hátrafordultam, de ő csupán mosolygott, ezen kívül elővett a csomagból egy kendőt, valamint bekötötte a szemem.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi fog következni, továbbá majdhogynem remegtem az izgalomtól. Annak ellenére, hogy nem mentem el, ritmikusan húzódott össze a lyukam. Szerettem volna, ha szétkefél. Meg is mondtam neki:

Dugj már szét kérlek! Szeretném, ha teletöltenél a forró geciddel!

Várj, mindjárt megkaphatod. Sőt, az eddigieknél sokkal jobban fogod élvezni.
Ismét hallottam a csomag papírjának zizegését, tudtam, valami történni fog. És nem is sok idő elteltével éreztem, hogy visszarakja a farkát a fenekembe. Megfelelő volt, de egy kicsit mégis valahogy más. Járatta bennem egy ideig, mikor éreztem, hogy egy farok furakodik a puncimba. Nem értettem a dolgot, levettem a kendőt, valamint kérdőre vontam. Ő pedig elővett a popsimból egy műfarkat, továbbá a számba adta. Nagyon megfelelő tapintású volt, valamint majdhogynem pont olyan, akárcsak az övé.

Egy kis ideig szoptam, majd visszaadtam, valamint kértem, hogy rakja belém. Így folytatódott minden. A kőkemény, mostmár tényleg vészesen lüktető farka a tüzes puncimban járt, amíg a műfarokkal a seggemben játszott. Egyre hevesebben tolta belém mindkettőt. Egyre csak élveztem, továbbá vonaglottam alatta, valamint majdhogynem sikítva elélveztem. Vártam, hogy megkapjam az ekkor kijáró pár másodperces pihenőmet, de helyette csupán még erőteljesebben kefélt. Ágyéka hangosan csapódott a fenekemnek, heréi pedig a csiklómnak. A farka minden mozdulatnál tövig belémhatolt, akárcsak a műfarok a fenekembe.

Ő pedig csupán hörgött, valamint nyögött, egyre jobban. Én is élveztem vele, hisz imádtam az érzést ahogy szétkeféli mindkét lyukam. És egyszercsak éreztem, hogy a puncim megtelik forró gecivel. Ő felkiáltott, ezen kívül csupán lökte tovább belém. Ennek következményeként ki is folyt belőlem egy rész, de ez abban az esetben végképp nem érdekelte egyikünket sem. Én még ráfeszítettem, hogy összeszoruljon a puncim, ezen kívül mégjobban élvezze. Bennem is maradt egy ideig, csupán abban az esetben vette ki, mikor már elkezdett lankadni. Megfordultam, ezen kívül letisztogattam a farkát, kimentem a fürdőszobába, továbbá rendberaktam magam, majd bebújtam Keresz mellé az ágyba. Ő pedig átölelt, ezen kívül a fülembe súgta:

Remélem, sikerült valóra váltani az álmod. Tudom, hogy régóta vársz már arra, hogy egyszerre legyen kényeztetve mindkét lyukad. De ha megfelelő kislány leszel, legközelebb mindkettőbe eleven farok jut.
Majd becsukta a szemét, továbbá szép lassan elaludt.

From:
Date: december 10, 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük