Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/u924454752/domains/szexnekem.hu/public_html/wp-content/themes/retrotube/inc/class-content-video-player.php on line 113

A hátsó ajtó kinyílt, avagy anál szextörténet

0 views
0%

A pornófilmekben mindig élvezettel nézem végig az anális aktusokat, de én magam képtelen lennék rá. Legalábbis eddig azt hittem, hogy nekem nem menne, de ez a tévhitem kb egy hónapja megdőlt. Elsőként egy fesztiválon próbálkoztunk a barátommal. A minden napos alkoholos ital fogyasztás kitágította az amúgy is kevés gátlással rendelkező fantáziámat, valamint egyik éjjel, szex közben megkértem, hogy próbáljuk meg. Teljes mértékben nem voltam érintetlen ezen a területen sem, mert a kutya póz az egyik kedvencem, ami közben a barátom szokta izgatni a fenekemet is. Már volt bennem két ujjal, de egy hímvessző mégis csupán más. Tudtam, hogy ő nagyon vágyik rá, ezen kívül mivel engem is hajtott a kíváncsiság, hát belevágtam. De abban az esetben éjjel nem sikerült, Hiába lazultam el, hiába volt síkosító, hiába volt figyelmesebb a barátom mint máskor, nem ment. Nem voltam képes megbarátkozni az érzéssel. Aztán nem is próbálkoztunk ismét, míg haza nem értünk. Anyám éppen nem volt itthon, így tökéletes alkalom volt, hogy végképp ellazuljak. De hiába élveztem el előtte, hiába volt minden erőfeszítés, nem ment. Feladtam, lassan elhittem, hogy nekem ez soha nem is fog menni. De nagyon tévedtem.

Két napra rá a barátomnál, Balázsnál voltunk, éppen nekikeztem vele incselkedni. Nem kellett sokáig csinálnom, a farka hamar harcra kész volt, mint mindig. El is indult a szex, valamint észrevettem, hogy Balázs most jobban kitünteti figyelmével a fenekemet, mint eddig. Éreztem, hogy egyre jobban tágítja, valamint egyre jobban ellazítja a záróizmaimat. Azalatt azon felül a farka a puncimban járt, következésképpen extra élvezetekben volt részem. Egyre gyorsabban, továbbá egyre nagyobb erővel lökte belém, pont úgy, ahogy szeretem. Aztán kezével elkezdte izgatni a csiklómat, amitől végképp kikészültem, valamint nem bírtam tovább, elélveztem. Ő pedig folytatta ujjaival a fenekemben való kalandozást. Hozzám hajolt, ezen kívül a fülembe súgta, hogy szerinte már elég tág vagyok, ugyanis amikor a két ujját tolja be, már semmilyen ellenállásba nem ütközik. Így neki is kezdett. Síkosnak már elég síkos voltam, hisz mikor tágított, erre is volt gondja. Éreztem, azt az az elővigyázatos, de mégis határozott nyomást. Lassan tolta belém, milliméterről milliméterre. Egyszercsak engedtek az izmok, továbbá a makkja majdhogynem belémcsusszant. Felszisszentem, de nem fájt. Egyszerűen csupán hihetetlenül szokatlan volt, majdhogynem kellemetlen, hisz előtte ilyen érzésem nem éppen szex közben volt.

Előrenyúlt, megnyálazta az ujját, valamint elkezdett körözni a csiklómon. Nagyon élveztem, ezen kívül eléggé ellazított ahhoz, hogy ő folytathassa, amit elkezdett. Nagyon lassan, valamint nagyon apró mozdulatokkal hatolt belém, nem akart fájdalmat okozni. Közben permanensen izgatta a csiklómat, továbbá ahogy lazultak az izmaim, már-már élveztem az újabb élmény adta érzéseket. Kb. a farka háromnegyede lehetett már bennem, mikor mondtam, hogy ennél ne tolja tovább, az már nem esne jól. Így látott neki, szépen lassan. A csiklómat se izgatta már túlságosan, inkább már azon munkálkodott, hogy neki, valamint nekem is megfelelő legyen. És a szép lassú ritmus meghozta gyümölcsét, halkan nyögni kezdtem, továbbá kívántam, hogy legyen bennem egyre jobban. Így kissé hátratoltam magam, aminek következményeként bentebb jött, de amennyire vágytam rá fél pillanattal előbb, most olyannyira nem volt megfelelő. Furcsa volt, de nem akartam neki csalódást okozni, így folytattam elővigyázatos kis játékomat.

Egyre bentebb éreztem magamban. Éreztem, ahogy lüktet bennem, továbbá ez nagyon felizgatott, így még határozottabb mozdulatokat tettem, aminek köszönhetően éreztem, hogy lassan bennem van tövig. Ő rámhajolt, valamint segített, lassan tolta egyre bentebb, valamint bentebb. Egyszercsak kicsit nagyobbat lökött. Felszisszentem, de nem mozdultam, ugyanis éreztem, hogy teljes mértékben kitölt. Bennem volt a farka tövig. Csupán ez járt az agyamban:

Bennem van. Tövig. A fenekemben. Hihetetlen. Nem gondoltam, hogy egyszer ez lesz. És nem is olyan rossz dolog. SŐt, elég élvezetes.
Ilyen, valamint ehhez hasonló gondolatok keringtek a fejemben, valamint ki tudja meddig elmélkedtem volna, ha Balázs meg nem mozdul, továbbá farkát el nem kezdi óvatosan kihúzni. Ez visszatérített a valóságba. Kihúzta, majdhogynem teljes mértékben, majd ismét visszatolta. Szép lassan, nehogy bármi kellemetlenséget, esetleg fájdalmat okozzon. Én pedig ahogy szép lassan haladt, egyre jobban elengedtem magam, valamint elkezdtem végképp élvezni az egészet. Olyan mint a normális, vaginális szex, de mégis más. És rájöttem, hogy igen, ezt be fogjuk vezetni a szexuális szokásaink közé, hisz nagyon is megfelelő. Balázs eközben egyre jobban gyorsított a tempón, de nem mert igazán erőteljesen kefélni, félt, hogy fájni fog. Tudtam, valamint éreztem, hogy ez neki nagyobb örömet okoz, mint a puncim.

Kértem, hogy álljon meg, ezen kívül én kezdtem el mozogni. Olyan voltam, mint akit felnyársaltak. Éreztem, hogy a fenekem erőteljesen szorítja a farkát, valamint felhangzottak az első mély nyögések, ezen kívül hörgések kedvesem szájából is. Tudtam, nincsen már sok hátra. Ráfeszítettem az izomra, hogy jobban szorítsa, továbbá elkezdtem gyorsabban mozogni, ő pedig egyre hangosabban sóhajtozott, amíg nem megfogta a csípőmet, ezen kívül az eddiginél jóval gyorsabb tempóra váltott. Így kezdtem el én is igazán élvezni az újabb felállást, de mielőtt én is elérhettem volna az orgazmus csodás érzését, Balázs mgagához szorított, belémnyomult tövig, valamint belémélvezett.

Hihetetlenül megfelelő érzelem volt, hogy teljesíthettem az egyik vágyát. Sajnáltam, hogy vége, hisz én még csupán abban az esetben melegedtem bele igazán. Már éppen megfordultam volna, mikor éreztem, hogy egy-két ujjacska tolakodik belém, ezen kívül folytatja az előbb megkezdett tempóban a fenekem izgatását. Egyre jobban élveztem, nem sok volt már hátra, hogy átéljem életem első anális szexből fakadó orgazmusát. Amikor már azt hittem, hogy itt a vég, a másik kezével a barátom hirtelen benyúlt a puncimba.

Kb. kétszer húzta ki az ujjait, amikor is elélveztem. Hihetetlen érzelem volt, ahogy mind a két lyukamat izgatta. Nem hittem volna, hogy ez ilyen megfelelő tud lenni. Azóta az éjjel óta amikor szexelünk, mindig belémhatol hátulról is, sőt legutóbb csupán oda engedtem be, mert lassan jobban élvezem, mintha a puncimban járatná azt a kőkemény farkat.

From:
Date: december 10, 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük